<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.02.2022 1087

«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»

Популярний музикант, автор та виконавець багатьох хітів Позитив (Олексій Завгородній) у незвичному амплуа з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Відомий артист відверто розповів про враження від першої великої ролі в кіно.

«Мого героя звуть Гена. Він дуже добрий, прямий та простий пацан, який «йде к успєху». Він вірить у себе, як артиста і мріє про успішну реп кар’єру. Утім, для підняття стартового капіталу йому доводиться працювати водієм у місцевого корупціонера Хом’яка (Михайло Жонін). Та щойно він зірве свій куш – ой, тримайся, шоубіз!» – розповів про свою роль Позитив.

Глядачі вже не раз бачили Позитива на великих екранах, проте у «Великій Прогулянці» – втілить свою першу велику роль. Про це популярний артист давно мріяв, тож, коли отримав пропозицію взяти участь у зйомках – довго не роздумував.

«Я пам’ятаю ще коли знімався у попередніх кінопроєктах, я думав: “Що ж це за ролі такі маленькі, лише вкраплення мене. Я хочу більшого!” І хтось мене десь почув, якісь вищі сили. Від FILM.UA прийшов лист, в якому було написано, що ось нарешті Позитив зможе розкритися, як актор. Я прочитав сценарій, прочитав бриф, і подумав, що роль прикольна. Чому б і ні? Фільм дуже веселий, смішний, це буде дуже крута комедія», – поділився спогадами Позитив.

Зірка шоу-бізнесу зізнається – найскладнішим у роботі над проєктом було запам’ятовувати стільки тексту. Постійно тримати в голові різні сцени і репліки – дуже кропітка робота. За словами Олексія Завгороднього, простіше виступати на сцені і бути у своєму звичному амплуа. Проте визнає – навички вдосконалюються поступово, з часом. З кожним днем зйомок артист відчував, що стає все більш досвідченим та більш розкутим.

«Справа в тому, що я навчався у Київській дитячій академії мистецтв на театральному факультеті і закінчив саме акторську майстерність, якою не користувався уже понад 15 років. Я здобув певні ази, грав у виставах, але це була театральна гра, яка дуже відрізняється від гри у кіно. На зйомках «Великої Прогулянки» я згадував те, що забулося, згадував уже на знімальному майданчику», – розповів Позитив.

Улюбленець публіки не приховує, що серйозно замислюється про майбутнє в кіноіндустрії. Сподівається, що цей фільм дасть поштовх рухатись далі не лише кар’єрою музиканта, але й актора.

Також у сімейній комедії з’явиться багато зірок шоу-бізнесу: Олена Кравець, Юрій Ткач, Андрій Ісаєнко, Ірина Гатун, Михайло Жонін. А також зіркові камео: VERKA SERDUCHKA з мамою та гравці футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов і Євген Коноплянка.

Як повідомлялося раніше, «Велика Прогулянка» – спільний проєкт телеканалу «Україна» та FILM.UA Group, що створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» – доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Несподівано з’являється утікач-корупціонер Хом’як, що сховав свої гроші на цій же галявині, та його водій Гена.

Дивіться «Велику Прогулянку» на великих екранах вже з 24 лютого 2022 року!

 

Оценка материала:

5.00 / 2
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
16.02.2022 1087
Еще материалы раздела «Афіша»