<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.02.2022 686

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Вікторія Смеюха зізналася, що знайшла своє жіноче щастя

Співачка Вікторія Смеюха розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, що нарешті не самотня.

Співачка Вікторія Смеюха щаслива у стосунках з коханим, якого не поспішає афішувати.

«Коли я вже повністю розпрощалася із колективом, я зрозуміла, що знайшла найголовніше. Я знайшла жіноче щастя, яке кожна жінка мріє зустріти, ту людину, яка б наповнювала і вселяла впевненість», - говорить Смеюха на телеканалі «Україна».

До слова, з новим обранцем зірка нещодавно відпочила на Мальдівах.

«Ми не помічаємо часу, можемо мовчати, дивлячись у вічі і насолоджуючись моментом. Ось я хотіла, щоб ці чудові моменти ми проводили на островах, десь вдалині», - розповіла зірка.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Вікторія Смеюха зізналася, що знайшла своє жіноче щастя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.02.2022 686
Еще материалы раздела «Афіша»