НОВИНИ ДНЯ: Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbes  У Курській області раптово змінилася ситуація: деталі  Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні  Військовий експерт повідомив про нові труднощі для ЗСУ: про що йдеться  Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозківвсі новини дня
Політика
Європа
17.02.2022 699

Нові санкції ЄС для Росії готові - Боррель

Євросоюз підготував новий пакет санкцій проти Росії.

Про це повідомив у четвер, 17 лютого, верховний представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель, пише ТАСС.

"Ми все ще віримо в дипломатичний процес. І ми зосередимо всі наші зусилля на дипломатичній діяльності. З іншого боку, ми вже підготували повний пакет санкцій... Це дуже жорсткий пакет", - сказав Боррель.

Він зазначив, що санкції будуть подані, як тільки з'явиться така потреба. Подробиць Боррель не повідомив.

"Енергетика буде в центрі цього пакета, проте я не можу розкрити ні його змісту, ні конкретного часу його запровадження", - пояснив дипломат.

Він запевнив, що в ЄС немає розбіжностей щодо санкцій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нові санкції ЄС для Росії готові - Боррель 5.00 5 1
Політика / Європа
17.02.2022 699
Еще материалы раздела «Європа»