НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.02.2022 705

«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.

Продуктовий кошик мрії абсолютно безкоштовно - саме так харчувався українець Євген, поки два роки жив у Канаді. А все тому, що по ці товари чоловік ходив до безкоштовних магазинів – фудбанків. Що це таке, як вони працюють та в яких ще країнах можна не платити за їжу вирішили з’ясувати у «Головній темі». Доки українці чекають на обіцяні продуктові картки від держави, команда проєкту знайшла людей, які вже давно їх мають. У випуску розкажуть, скільки і яких продуктів можна купити на таку картку та покажуть магазини, де кожен може брати все і скільки захоче. В ексклюзиві програмі глядачі дізнаються, де у світі за талони на їжу можна отримати рис «із сюрпризом», де смачно поїсти в ресторані, і скільки економлять на продуктах наші сусіди поляки після скасування ПДВ.

У випуску розкажуть, як отримати додатковий прибуток, не змінюючи основної роботи. Поки ціни на продукти, житло, ліки й транспорт злітають угору, і тільки зарплати застрягли на місці. Як бути, коли гроші потрібні вже зараз, а наступної зарплати чекати ще кілька тижнів? Виявляється, є люди, які готові платити за те, що ви робите безплатно майже щодня. Журналісти проєкту вирушили на термінові підробітки і на собі перевірили, як заробити легко, а головне швидко! За що нині українці готові платити найкраще і кому з журналістів вдалося заробити найбільше - за годину, за день і за тиждень – виявить головний грошовий експеримент вже цієї суботи.

У «Головній темі» з’ясують, як вибрати рибу, аби після розморожування вона виявилась свіжою та якісною, а не розтанула разом із льодом. Попри широкій вибір лускатої у супермаркетах, знайти якісну стає дедалі важче. Скільки українці переплачують за воду, купуючи заморожену рибу? У програмі влаштують крижаний експеримент із замороженими морепродуктами і дізнаються, де води більше, ніж самого товару. А також журналісти вирушать на найвідоміший рибний ринок країни, де разом із  тренером дельфінів вчитимуться вибирати справді свіжозаморожену рибу. В ексклюзивному зізнанні від колишньої продавчині глядачі дізнаються, які лайфхаки використовують, аби продати старі морепродукти. Головне рибне викриття суботи, яке точно збереже ваше здоров’я і гроші!

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.02.2022 705
Еще материалы раздела «Афіша»