<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 рокивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.02.2022 636

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Тоня Матвієнко зізналася, що її цькували через ранню вагітність

Співачка Тоня Матвієнко розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як свого часу оточуючі сприйняли її ранню вагітність.

Тоня Матвієнко стала мамою вперше у 17 років. За словами співачки, то був складний, не тільки фізично, а і морально час.

«Ось Тоня завагітніла, виходить заміж в школі. І всі ж такі: «Догулялася, повія», вибачте, ці всі речі, - говорить співачка на телеканалі «Україна» і додає, як протистояла булінгу. – Підтримка, в першу чергу, чоловіка, за якого я вийшла заміж, батьків. Треба знайти собі близьку людину і не боятися їй розказати про свою проблему».

Тоня зізнається, що вона все тримала у собі, але зараз переконана, так не варто робити.

«Важче, мабуть, ламати постійно стереотип відношення у людей, що я така молода мама. Якщо дитина захворіла, то лікар думає: а, ну звичайно, бо я молода. Значить там не доглянула. Можливо, морально мені було тяжче, недоспані ночі, менше часу погуляти, нема свого вільного часу. Ні в якому разі не могла собі дозволити комусь пожалітися, що мені важко чи ще щось. Тримала це в собі. Хоча треба було, до речі, жалітися. Не можна так в собі себе заганять. Важко», - поділилася Тоня Матвієнко.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Тоня Матвієнко зізналася, що її цькували через ранню вагітність 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.02.2022 636
Еще материалы раздела «Афіша»