<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.02.2022 630

Битва заслужених артистів: на шоу «Ігри талантів» зійдуться Ірма Вітовська і Арсен Мірзоян

Грандіозне шоу «Ігри талантів», прем’єра якого відбудеться вже наступної суботи, 26 лютого, о 21:00 на каналі «Україна», здивує глядачів поєднанням дивовижних здібностей, сміливих мрій і видовищних номерів. Прості українці разом із зірками шоу-бізнесу намагатимуться вгадати приховані таланти незнайомців. Так, в одному з випусків за перемогу змагатимуться акторка Ірма Вітовська і музикант Арсен Мірзоян.

Заслужена артистка України Ірма Вітовська з великим інтересом погодилась взяти участь у новому шоу каналу «Україна». Каже, що на перший погляд їй здалося, нібито складного нічого немає, та насправді треба бути дуже пильним до деталей.

«Я взагалі азартна і не люблю програвати, – зізнається Ірма Вітовська за лаштунками супершоу «Ігри талантів». – Спочатку тобі здається, що все зрозуміло, а потім усвідомлюєш, що це було б дуже просто. Такий собі капкан нам тут готують. А ще й ведучий DZIDZIO такий непостійний! Я підозрюю, що він сам не знає, у кого який талант, а може спеціально плутає сліди. Хоча він мій земляк, не думаю, що навмисно підказує щось не те. Побачимо, хто матиме рацію».

Суперником акторки стане співак Арсен Мірзоян. Заслужений артист України зазначає, що братиме до уваги всі моменти, аби правильно розпізнати таланти людей. Холодний розрахунок і внутрішній голос – такий мікс, вірить музикант, допоможе йому з напарницею виграти.

«На все ставитиму, у мене обидві півкулі добре розвинені. Інколи віриш інтуїції, але використовуєш логіку. Бо бувало, коли «шосте чуття» підводило. Тому використовуватиму і те, й інше. Я люблю йти в невідомість, на те воно й шоу», – ділиться Арсен Мірзоян.

То чия допомога – Ірми Вітовської чи Арсена Мірзояна – приведе гравців до перемоги – дізнаємось вже незабаром.

Як повідомлялося раніше, ведучим грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Битва заслужених артистів: на шоу «Ігри талантів» зійдуться Ірма Вітовська і Арсен Мірзоян 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.02.2022 630
Еще материалы раздела «Афіша»