<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макронавсі новини дня
Політика
Світ
18.02.2022 1759

Байден знову виступить щодо ситуації довкола України

Президент США Джо Байден виступить сьогодні ввечері з оновленою інформацією щодо ситуації довкола України. Виступ американського лідера очікується близько 23:00 за київським часом.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на кореспондента телеканалу CNN.

Перед виступом щодо України, за словами кореспондента, Байден проведе переговори союзниками.

Крім того, до сьогоднішнього брифінгу речниці Білого дому Джен Псакі приєднаються два високопоставлені представники Ради нацбезпеки США.

Це вже буде другий присвячений Україні виступ Байдена за останні тижні. Минулого разу Байден сказав, що Вашингтон ще не знає, чи ухвалив президент Росії рішення напасти на Україну, але попередив Москву про наслідки у разі такого кроку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден знову виступить щодо ситуації довкола України 5.00 5 1
Політика / Світ
18.02.2022 1759
Еще материалы раздела «Світ»