<
НОВИНИ ДНЯ: Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицювсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
20.02.2022 839

Понад 250 камер: всі в'їзди до Києва знаходяться під постійним контролем

У Києві на 100% облаштували камери на виїздах і в'їздах в місто. Камери покликані забезпечити безпеку на дорогах і контроль за пересуванням автомобілів-порушників.

Про це повідомляє РБК-Україна Авто з посиланням на сайт КМДА.

"256 штук. Стільки камер встановлено по транспортному периметру міста, і саме це я обіцяв в кінці року. В першу чергу - це наша з вами безпека, що є пріоритетом для мера Києва Віталія Кличка", - написав Петро Оленич, Керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА.

"Ніякого масового виїзду зі столиці не зафіксовано, коливання в межах норми", - написав Петро Оленич. Також чиновник зазначив, що за останні три дні з Києва виїхало 715 000 транспортних засобів. За аналогічний період минулого тижня - 705 000 машин, щодо заїздів ситуація дзеркальна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Понад 250 камер: всі в'їзди до Києва знаходяться під постійним контролем 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
20.02.2022 839
Еще материалы раздела «Столиця»