НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
21.02.2022 929

«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок

Відома співачка Анастасія Приходько взяла участь у новому розважальному шоу «Ігри талантів», перший випуск якого канал «Україна» покаже вже 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику зірка розповіла, чи встигла спланувати зимову відпустку цього року та як ставиться до екстремального відпочинку.

У грандіозному шоу «Ігри талантів» співачка Анастасія Приходько допоможе звичайній дівчині, учасниці проєкту, поборотись за гроші на реалізацію великої мрії. А про що мріє сама артистка? – Цим поцікавились журналісти каналу «Україна», проте, як виявилось – це точно не зимовий відпочинок і на це є одразу декілька причин.

«Навіть і думати не можу про це. У мене ж маленька дитина і я не залишу її в жодному разі! Ніколи в житті!» – розповіла співачка Анастасія Приходько.

Ба більше, зірка взагалі не прихильниця екстриму та авантюр. Приходько неодноразово зізнавалась, що панічно боїться літати, а от що артистка думає про лижний спорт?

«Навіть, коли дітям буде по 30 років, я не поїду і їм не дозволю їхати в гори, кататись на лижах! Ні! Для мене куди краще взяти пляшечку, чайок і посидіти біля каміну», – поділилась артистка на знімальному майданчику шоу «Ігри талантів».

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Пляшечка, чай і камін»: Анастасія Приходько розповіла, що для неї найкращий відпочинок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
21.02.2022 929
Еще материалы раздела «Дозвілля»