НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
01.04.2022 1495

«Головне, щоб вона дочекалася»: Юлія Галушка розповіла, що зробить одразу після перемоги

Війна розлучила мільйони сімей та змусила хвилюватися за життя одне одного. Ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Юлія Галушка зізналась, про зустріч із ким мріє найбільше.

Galyshka_01.04.22

«Що я першим ділом зроблю після війни? Я хочу обійняти бабусю Ніну. Головне, щоб вона дочекалась. У вересні їй має виповнитись 90. Після травми стегна - вона сама не ходить. Вмовити переїхати - ми не змогли. Тепер навколо нашого району на Чернігівщині - рашисти. День і ніч чути артилерійські удари. Це десь, - каже бабуся, - з Ніжина», – розповіла Юлія Галушка.

Через постійний стрес тиск старенької постійної «стрибає». Задишка. Серце. Ноги. Таблетки принесла дочка сусідів, яка приїхала провідати батьків якраз перед вторгненням і залишилась.

Восени телеведуча з бабусею записали на відео її спогади про життя. Вона народилась у 1932-у, німецьку окупацію і авіабомби пам‘ятає дуже добре. Та, світова війна забрала її батька і вигнала на роботу у віці, коли ще треба було гратись ляльками. Тепер бабуся Ніна знову чує війну. Ліків може не вистачити.

«Сьогодні по телефону вона обіцяла дочекатися нас. Її голос слабшає, але все так же пахне варениками з полуницею, домашнім молоком, борщем з печі і дитинством. Я вже не можу стримувати сльози. Мені дуже треба у наш двір з нагідками і старою глибоченною криницею. Я буду розповідати бабусі про політику, а вона буде жартувати. Почуття гумору у мене, мабуть, від неї. Головне, щоб дочекалася», – поділилась переживаннями Юлія Галушка.

Оценка материала:

5.00 / 2
«Головне, щоб вона дочекалася»: Юлія Галушка розповіла, що зробить одразу після перемоги 5.00 5 2
Життя та Стиль / Дозвілля
01.04.2022 1495
Еще материалы раздела «Дозвілля»