<
НОВИНИ ДНЯ: Чи будуть заморозки в Україні до літа: синоптик надав докладний прогноз погоди на тиждень  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травнявсі новини дня
Політика
Європа
21.02.2022 718

ЄС розширив санкційний список за російські вибори в Криму

Міністри закордонних справ ЄС затвердили санкції проти п'яти осіб, які брали участь чи сприяли виборам до Держдуми РФ в анексованому Криму.

Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк.

"Міністри закордонних справ ЄС ухвалили рішення про заморожування активів та заборону в'їзду для ще п'яти осіб за підрив територіальної цілісності України. Зазначені п'ять осіб обиралися або сприяли проведенню виборів до Держдуми РФ у Криму у 2021 році", - йдеться у повідомленні.

Нинішній список санкцій ЄС у зв'язку з підривом територіальної цілісності та суверенітету України включає 177 осіб і 48 компаній.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЄС розширив санкційний список за російські вибори в Криму 5.00 5 2
Політика / Європа
21.02.2022 718
Еще материалы раздела «Європа»