<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.02.2022 620

Логіка проти інтуїції: у шоу «Ігри талантів» зійдуться Наталія Могилевська та Jerry Heil

Вже з 26 лютого в ефірі каналу «Україна» стартує нове грандіозне шоу «Ігри талантів», учасники якого вражатимуть нас своїми надзвичайними уміннями. Та вгадати їхні приховані здібності – завдання нелегке. Прості українці разом із зірками шоу-бізнесу намагатимуться вивести учасників на чисту воду та виграти головний приз – 150 тисяч гривень. В одному з випусків масштабного проєкту за перемогу змагатимуться дві популярні співачки – Наталія Могилевська і Jerry Heil, котрі, як виявилось, мають абсолютно різні підходи до гри.

Тверезий розрахунок і логічні висновки – це про легендарну артистку Наталію Могилевську. Співачка переконана, що саме завдяки ним їй із партнером по грі вдасться стати тріумфаторами шоу і правильно розпізнати таланти дивовижних учасників.

«Безумовно, логіка. Мій прекрасний партнер демонструє мені, що саме вона дуже важлива, тому що бувають підказки, де необхідне і мислення, і знання історії, і треба вигадати асоціативний ряд. З’єднати уривки інформації і зробити з цього цукерочку – це логіка», – зазначає Наталія Могилевська в інтерв’ю каналу «Україна».

Кардинально іншу тактику обрала її суперниця – популярна співачка та блогерка Jerry Heil. Дівчина каже, що в її випадку по-іншому й бути не може.

«Навіть з огляду на мою творчість, як я виглядаю і як поводжуся – ну яка логіка? – сміється за лаштунками шоу «Ігри талантів» Jerry Heil. – Інтуїція виключно! На таких шоу зазвичай бувають дуже неочікувані учасники. Тому хочеться познайомитися з якимсь видом діяльності, про який я раніше не знала».

А які ще знаменитості спробують свої сили в новому супершоу каналу «Україна» і як вони це робитимуть – дізнаємось уже незабаром!

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Логіка проти інтуїції: у шоу «Ігри талантів» зійдуться Наталія Могилевська та Jerry Heil 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.02.2022 620
Еще материалы раздела «Афіша»