<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
22.02.2022 941

Російські фінансові ринки обвалилися через ОРДЛО

На російському фінансовому ринку 21 лютого спостерігається черговий обвал. Фондові індекси впали до багатомісячних мінімумів, рубль втратив 3%.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Московської біржі.

Рублевий індекс Московської біржі впав на 10,4%, доларовий індекс РТС обвалився на 13%. Курс долара виріс до 79,30 рублів.

При цьому світові фондові індекси досягли тритижневого мінімуму, а нафта виросла в понеділок на тлі побоювань, що Росія вторгнеться в Україну. Ринки перебувають у стані підвищеної готовності до будь-якої ескалації кризи.

Зазначимо, ринки відкрилися 21 лютого зростанням, проте з російського боку почали надходити негативні сигнали. Зокрема, було проведено засідання РНБО на якому розглядалося питання про визнання окупованих Москвою територій Донецької та Луганської областей України (ОРДЛО).

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські фінансові ринки обвалилися через ОРДЛО 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
22.02.2022 941
Еще материалы раздела «Економіка»