<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Українівсі новини дня
Політика
Європа
22.02.2022 573

Посли ЄС погодили нові санкції проти РФ

Посли Євросоюзу у вівторок, 22 лютого, погодили санкції проти Росії у зв'язку із визнанням так званих "ДНР" та "ЛНР" та подальшим розміщенням військ на території України.

Про це повідомив у Twitter брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк.

"Сьогодні вранці завершилася позачергова зустріч послів ЄС щодо України та Росії. Угода про санкції (заморожування активів та заборона на видачу віз)", - зазначив журналіст.

За його словами, санкції плануються проти фізичних та юридичних осіб.

Як пише агентство Bloomberg, санкції Євросоюзу проти РФ можуть включати обмежений список фізичних та юридичних осіб, заборону на видобуток корисних копалин у "ДНР" та "ЛНР", а також торгівлю з ними.

Раніше верховний представник ЄС Жозеп Боррель заявив, що перша відповідь ЄС на дії Росії буде сформульована на неформальній зустрічі глав МЗС ЄС у вівторок, у другій половині дня в Парижі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Посли ЄС погодили нові санкції проти РФ 5.00 5 2
Політика / Європа
22.02.2022 573
Еще материалы раздела «Європа»