<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.02.2022 613

Віра Брежнєва VS MONATIK: хто виявиться сильнішим у битві логіки й інтуїції?

Нове масштабне шоу «Ігри талантів» стартує в ефірі каналу «Україна» вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00. Разом із гравцями, які поборються за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень, перевірятимуть своє «шосте чуття» і знаменитості. В одному з випусків проєкту зійдуться співачка Віра Брежнєва та мультиартист MONATIK, які зроблять все для того, щоб допомогти здобути перемогу своїм партнерам по грі.

621373b0f024a_fotoram_io_5_22.02.22

Вгадати приховані талантів 11 незнайомців – саме таке завдання стоїть перед двома командами гравців, кожна з яких складається з простого українця, який прийшов на шоу заради здійснення своєї мрії, та його зіркового напарника, який допомагатиме розгадувати дивовижні здібності учасників. Популярна співачка Віра Брежнєва відверто зізнається: робити це непросто, адже гравців всіляко заплутують.

«Я допитлива. Мені цікаво все – що, як, навіщо. Спочатку в тебе начебто включається логіка, потім інтуїція, а потім знову логіка. Навіть самі декорації створюють дуже загадкову атмосферу – я просто стою і милуюсь, як у студії красиво. Мій партнер по грі – дуже активна людина, він має свою думку. Я можу сказати, як я вважаю і відчуваю, а рішення вже ухвалює він. Сподіваюся, ми з ним, довірившись своїй інтуїції та логіці, зможемо досягти результату», – коментує Віра Брежнєва за лаштунками шоу «Ігри талантів».

Протистоятиме Вірі в шоу мультиартист MONATIK. Він також не став стримувати емоцій від того, наскільки загадковим є новий проєкт каналу «Україна», а мрія партнерки по грі відгукнулася у нього в душі.

«Дуже цікаво та інтригуюче, ким виявляться учасники. Стільки талантів нам доведеться розгадати і побачити – я в передчутті! У моєї партнерки дуже класна мрія – відкрити музей ваг. Я раніше про таке не чув. Упевнений, що він стане визначною пам'яткою, куди з'їжджатимуться туристи. Тим більше, у мене вдома ваги немає – думаю, по мені видно, – сміється на знімальному майданчику каналу «Україна» MONATIK. – Тому я із задоволенням ходитиму до неї в музей!»

А хто ще з українських знаменитостей візьме участь у грандіозному проєкті «Ігри талантів» – стане відомо зовсім скоро!

Як повідомлялося раніше, ведучим грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Віра Брежнєва VS MONATIK: хто виявиться сильнішим у битві логіки й інтуїції? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.02.2022 613
Еще материалы раздела «Афіша»