<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.02.2022 832

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов розповів, хто має платити на побаченні

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чи дозволяє платити жінкам на побаченні.

6172cde0e00e4_24.02.22

Ток-шоу «Говорить Україна» цього року святкує 10-річчя, його незмінний ведучий Олексій Суханов переконаний, на побаченні має платити той, хто запрошує.

«Я дотримуюся правила – якщо я запрошую, то розраховуюся я. Хто запрошує, той і розраховується. Я розрахуюся за що завгодно. Я називаю це синдромом чотирикутних яєць. У жінки і у чоловіка рівні права. Чому ми маємо обмежувати жінку, аби вона пригостила? А якщо вона так хоче?», - розповів Суханов на телеканалі «Україна».

Ведучий пригадав, що ділитися його привчили з дитинства.

«Мене дідусь з бабусею навчили: якщо тобі доля дає, Господь дає, і ти маєш можливість поділитися – навіть не думай, - ділиться ведучий «Говорить Україна», і додає, що виступає у родині рівноправ’я. - Я вважаю, що людина, яка зважилася створити сім’ю, ставлячи собі запитання, чи можу я забезпечити, має відповідати - «так». І ця відповідь має пролунати і від чоловіка, і від жінки».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 2
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов розповів, хто має платити на побаченні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
24.02.2022 832
Еще материалы раздела «Афіша»