<
НОВИНИ ДНЯ: Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.02.2022 610

Тіна Кароль заінтригувала своєю суперздібністю на шоу «Ігри талантів»

Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 в ефірі каналу «Україна» стартує нове розважальне шоу «Ігри талантів», у якому прості українці разом із зірками шоу-бізнесу відгадуватимуть приховані вміння учасників. На знімальному майданчику проєкту попдіва Тіна Кароль розкрила свою неочікувану суперздібність.

62137e0740454_tina_karol_22.02.22

Усі ми знаємо про дивовижну силу голосу Тіни Кароль. А ось яким прихованим умінням володіє співачка? Вона запропонувала українцям відгадати, що це може бути.

«Моя суперздібність – це… Я тримаю голку, я тримаю нитки. Але що це?» – заінтригувала попдіва Тіна Кароль на сторінці проєкту «Ігри талантів» в Instagram.

Довго тримати інтригу Тіна не стала і розкрила таємницю. Її суперздібність – це зашивання. А які ще неочікувані відкриття про українських знаменитостей чекають на глядачів каналу «Україна»? Дізнаємось вже цієї суботи о 21:00 в ефірі нового грандіозного шоу «Ігри талантів»!

Як повідомлялося раніше, ведучим масштабного проєкту став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами шоу, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Тіна Кароль заінтригувала своєю суперздібністю на шоу «Ігри талантів» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.02.2022 610
Еще материалы раздела «Афіша»