<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.02.2022 679

Даша Астаф’єва у спокусливій сукні влаштувала пустощі на шоу «Ігри талантів»

Цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 в ефірі каналу «Україна» відбудеться прем’єра нового розважального шоу «Ігри талантів», у якому візьмуть участь прості українці та знаменитості. Їхнє завдання, керуючись логікою та інтуїцією, правильно розпізнати приховані таланти 11 незнайомців. В одному з випусків глядачі побачать модель і співачку Дашу Астаф’єву, яка на знімальному майданчику проєкту з’явилась у сексуальному вбранні і влаштувала грайливі витівки.

Фігурі Даші Астаф’євої можуть позаздрити багато дівчат. Сама ж вона не раз зізнавалась, що її тіло – це результат важкої роботи над собою, то чому ж ним не хизуватися. Для зйомок у супершоу «Ігри талантів» Даша обрала трендову драпіровану сукню кольору фуксія, яка вигідно підкреслює усі вигини її фігури. До того ж вона вирішила пожартувати з одним із учасників. Так, коли він просто на сцені почав прикріплювати до її п’ятої точки прищепки, Даша не розгубилась і прищепила одну і йому – поблизу інтимної частини тіла.

«Це таке шоу, яке лоскоче нерви і створює напругу. Але я азартна людина, тому в захваті від цього проєкту і з великим задоволенням взяла участь. Так, іноді я помиляюсь, до того ж тут трапляються незнайомі мені слова, але в нашій країні дуже не вистачало такого масштабного шоу», – поділилась емоціями Даша Астаф’єва в інтерв’ю каналу «Україна».

А які ще пустощі продемонструє Даша в ефірі нового шоу «Ігри талантів» – дізнаємось уже незабаром.

Як повідомлялося раніше, ведучим масштабного проєкту став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами шоу, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Даша Астаф’єва у спокусливій сукні влаштувала пустощі на шоу «Ігри талантів» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.02.2022 679
Еще материалы раздела «Афіша»