<
НОВИНИ ДНЯ: Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлашвсі новини дня
Політика
Світ
24.02.2022 1538

Росіянам можуть закрити кордони: Дуда сказав, до яких санкцій готова Польща

Якщо Президент РФ Володимир Путін і далі топтатиме міжнародне право, Польща буде готова підтримати санкції, які унеможливлять подорожі громадянам Росії.

Про це заявив Президент Польщі Анджей Дуда під час спільної пресконференції з президентами України Володимиром Зеленським та Литви Гітанасом Наусєдою у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На жаль, беручи до уваги і те, що санкції мусять бути дуже міцні... Польща межує з Калінінградською областю, я буду з прикрістю підтримувати санкції, які унеможливлять подорожі громадянам Росії», - зазначив Дуда.

Він підкреслив, що якщо Путін буде і надалі буде топтати міжнародне право, буде атакувати мирні держави і забирати право жити в мирі, ці далекосяжні кроки будуть необхідними.

«Складно зрозуміти, чому президент Володимир Путін і влада Росії діють таким чином, щоб повернутися до такого порядку», - наголосив польський політик.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок та середу в Україні з робочими візитами перебувають президенти Литви і Польщі.

21 лютого президент Росії Володимир Путін підписав укази про визнання двох самопроголошених утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей України. Угоди між цими квазіреспубліками і Росією передбачають надання їм військової допомоги. Росія, таким чином, відкрито визнала свою військову присутність на території ОРДЛО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіянам можуть закрити кордони: Дуда сказав, до яких санкцій готова Польща 5.00 5 1
Політика / Світ
24.02.2022 1538
Еще материалы раздела «Світ»