<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макронавсі новини дня
Політика
Україна
25.02.2022 6716

З'явилося відео розбитої під Черніговом колони військ РФ. Українці взяли в полон танкістів

Військові ЗСУ відбивають атаки російських окупаційних військ у Чернігівській області, де була знищена колона бронетехніки противника. В інтернеті з'явилося відео про втрати загарбників в живій силі та техніці.

Кадри 24 лютого опублікували в мережі.

У Ріпкинському районі біля населеного пункту Осняки на автотрасі зняли палаючу підбиту автоколону російських військ. Також на дорозі було видно мертві тіла окупантів.

Розбиту колону зняв на телефон водій, який проїжджав повз, після чого відео виклав Михайло Жирохов у своєму Facebook.

Попереджаємо, на ролику присутня нецензурна лайка (відео 21+).

Крім того, на Чернігівщині в місті Сновськ (стара назва Щорс) місцеві захисники захопили російський танк-тральщик, а екіпаж взяли в полон. Ворожа техніка заглохла на окружній.

Як повідомив радник глави МВС Антон Геращенко на своїй Facebook-сторінці, відео він отримав по каналах поліції Чернігівської області.

"Прості українські чоловіки витягли танкістів і підпалили танк. Танкісти знаходяться в цілості. До них ставляться добре. Коли ми викинемо армію агресора - хлопців повернуть їх матерям. Ми ж попереджали, що ми не будемо зустрічати окупантів з квітами і караваями!"- йдеться в публікації.

Оценка материала:

5.00 / 2
З'явилося відео розбитої під Черніговом колони військ РФ. Українці взяли в полон танкістів 5.00 5 2
Політика / Україна
25.02.2022 6716
Еще материалы раздела «Україна»