<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
26.02.2022 1323

Російських військ у Києві немає, але діють диверсанти, - Кличко

Станом на ранок, 26 лютого російських військ в Києві немає. Втім, наразі в місті діють диверсійні групи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на мера столиці Віталія Кличка під час брифінгу.

 

"Ніч була складною, але російських військ в столиці немає. Ворог намагається прорватися в місто, зокрема, зі сторони Гостомеля, Житомира. Там агресори знешкоджені. Зараз у Києві діють, на жаль, диверсійні групи", - розповів Кличко.

Раніше РБК-Україна писало, що на третій день війни Росії проти України противник намагається прорватися до Києва. В районі станції метро "Берестейська" українські війська знищили російську колону.

Додамо, українські військові відбили нічну атаку російських диверсантів на військову частину, розташовану недалеко від станції метро "Берестейська".

Оценка материала:

5.00 / 1
Російських військ у Києві немає, але діють диверсанти, - Кличко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
26.02.2022 1323
Еще материалы раздела «Столиця»