<
НОВИНИ ДНЯ: Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.02.2022 1267

Укрзалізниця знищила всі залізничні вузли з Росією

ЗСУ продовжують активно та хоробро захищати українські землі від російських окупантів. Наразі Укрзалізниця знищила всі залізничні переходи з Росією.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укрзалізницю у Telegram.

Зазначається, що компанія припинила будь-які відносини та взаємодію з ВАТ "Російські залізниці".

Також залізничні переходи між країнами, які забезпечували раніше перевезення тисяч вантажів і приносили економікам обох країн мільйони доларів, зруйновано.

Повідомляється, що також припинено диспетчерський зв'язок із РФ.

"Запит РЗ на відновлення зв'язку з АТ Укрзалізниця нічого не мав спільного з гуманітарною місією, це була нікчемна спроба відновити постачання військової техніки", - йдеться у повідомленні.

До того ж Укрзалізниця повністю переорієнтує вантажні перевезення до Європи та продовжить розвивати "Шовковий шлях" в обхід Росії. Компанія готова стати повноцінним учасником логістичного ланцюжка Європейського Союзу.

Окрім того, вона продовжить розвивати перевезення з країнами Азії, зокрема Китаєм, та забезпечить якісну та швидку логістику між Азією та ЄС.

Раніше ми повідомляли, що Укрзалізниця продовжує свою роботу. Опублікований графік потягів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укрзалізниця знищила всі залізничні вузли з Росією 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.02.2022 1267
Еще материалы раздела «Суспільство»