<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
28.02.2022 1798

"Мамо, забери мене звідси": російські окупанти здалися в полон під Миколаєвом

Російські окупанти продовжують здаватися у полон українським військовим та правоохоронцям. Чергова група представників ворожої армії склала зброю у Миколаївській області, боячись бути знищеними воїнами ЗСУ.

Відео, на якому російські військові звертаються до своїх рідних у РФ, опублікували на Facebook-сторінці СБУ. Пише rbc.ua.

На кадрах один з російських військових говорить: "Мама, забери мене звідси! Ми тут мирних мешканців убиваємо!”.

Інший каже, звертаючись до військових РФ: "Не ідіть сюди! Нас посилають убивати маленьких дітей".

Ще один зізнається: "Був відправлений воювати по злочинному наказу президента Росії".

Усі загарбники з Волгограда, які здалися у полон, каються в тому, що прийшли з війною на українську землю.

Однак чому це "усвідомлення" прийшло тільки тоді, коли окупанти пройшли майже пів України і опинилися у Миколаївській області - питання відкрите.

"Але факт залишається фактом - ворог масово здається українським силовикам. З усіма полоненими активно працюють і документують їхні свідчення, щоб кожен причетний був покараний. Разом переможемо!" - йдеться у публікації СБУ.

На сьогодні полонених російських строковиків воїни ЗСУ набрали понад 300 осіб.

Раніше митрополит Епіфаній закликав Кирила забрати з України тіла росіян, які стали жертвами ідей "руского міра", які пропагують в тому числі у церквах РПЦ.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Мамо, забери мене звідси": російські окупанти здалися в полон під Миколаєвом 5.00 5 2
Політика / Україна
28.02.2022 1798
Еще материалы раздела «Україна»