<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
01.03.2022 715

Міжнародна федерація хокею відсторонила Росію і Білорусь від змагань

Міжнародна федерація хокею із шайбою (IIHF) відсторонила збірні Росії та Білорусі від участі в матчах на невизначений термін. В організації засудили російську агресію проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Федерації.

У понеділок, 28 лютого, пройшло позачергове засідання Ради IIHF. Учасники рішуче засудили напад Росії на Україну і закликали використовувати дипломатичні засоби для вирішення конфлікту.

За підсумками засідання Рада Федерації прийняла рішення призупинити участь всіх російських і білоруських національних клубів у кожній віковій категорії від усіх змагань і заходів IIHF. Відсторонення введено на невизначений термін.

Крім того, у зв'язку з військовою ситуацією в Україні Європейська федерація гандболу відсторонила збірні та клуби Росії та Білорусі від змагань. Рішення залишиться в силі на невизначений термін, уточнили в організації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Міжнародна федерація хокею відсторонила Росію і Білорусь від змагань 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
01.03.2022 715
Еще материалы раздела «Спорт»