<
НОВИНИ ДНЯ: У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травнявсі новини дня
Політика
Європа
01.03.2022 1317

Генштаб фіксує переміщення військових Білорусі на Волинському напрямку

Окремі підрозділи збройних сил Білорусі розпочали переміщення до кордону України на Волинському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Фейсбуці.

«Окремі підрозділи зі складу найбільш боєздатних з’єднань Збройних Сил Білорусі розпочали переміщення до державного кордону України на Волинському напрямку», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що територія Білорусі продовжує використовуватись для здійснення бойових вильотів армійської, оперативно-тактичної та спеціальної авіації РФ для виконання завдань на території нашої країни.

Також зазначається, що літаки збройних сил РФ відновили ведення повітряної розвідки об’єктів на території України з повітряного простору Білорусі.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Генштаб фіксує переміщення військових Білорусі на Волинському напрямку 5.00 5 2
Політика / Європа
01.03.2022 1317
Еще материалы раздела «Європа»