<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
03.03.2022 2153

У Києві відкрили Північний і Дарницький Мости: час роботи

В українській столиці для сполучення між лівим і правим берегами відкриті Північний і Дарницький Мости. Це стосується і приватного, і громадського транспорту.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

"З 08:00 до 19: 00 наземний транспорт і метрополітен працює в скороченому складі і тільки за тими маршрутами, де можна забезпечити перевезення. Водіям суворо заборонено пересуватися по смузі громадського транспорту. Вона потрібна автомобілям екстреної служби, а також військовій техніці і транспорту", - попереджають у відомстві.

Крім того, міська влада закликає не виїжджати в місто без необхідності.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві відкрили Північний і Дарницький Мости: час роботи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
03.03.2022 2153
Еще материалы раздела «Столиця»