<
НОВИНИ ДНЯ: Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2022 1605

Українців закликають публікувати у соцмережах допити російських полонених

Українці мають публікувати відео допитів полонених російських солдат у їхніх власних пабліках у соцмережах, адже ними користуються їхні батьки та знайомі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар керівника Інституту публічної політики і консалтингу Сергія Бикова у Facebook.

"Відео допитів полонених російських солдатів, які ми публікуємо від початку війни - це, звичайно, прекрасно. Але, на жаль, недостатньо впливає на Росію та її громадян. Навряд чи мами умовного рязанського Вані підписано на нашого Антона Геращенка чи Сухопутні війська ЗС України. Аудиторії різні. А російська пропаганда не пустить відео допитів на ТБ", - зазначив Биков.

На його думку, набагато ефективніше примушуватиме 20-річних окупантів постити у себе в соцмережах відео, як їх допитують.

“Instagram, ВКонтакте, Однокласники - там їхні друзі, батьки та знайомі. Тим більше, що Україна відкрила доступ до російських соцмереж. Користуймось цим. Тоді ми прорвемо заслони російської пропаганди і піднімемо повіки, почнемо знімати пелену з очей росіян”, - вважає експерт.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українців закликають публікувати у соцмережах допити російських полонених 5.00 5 1
Політика / Україна
03.03.2022 1605
Еще материалы раздела «Україна»