<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Європа
04.03.2022 1349

Білоруські десантники отримали наказ на перетин кордону з Україною

Сили спеціальних операцій ЗС Білорусі отримали завдання перейти кордон із Україною.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційну сторінку Центру стратегічних комунікацій ЗСУ в Facebook.

Білоруські війська можуть атакувати Волинський напрямок. По той бік українського кордону в лісистій місцевості стоїть 38-ма окрема десантно-штурмова бригада.

Наказ про перетин кордону командування військової частини нібито вже отримало. Натомість доведення бойового наказу буде здійснено вже на території України.

"Морально-психологічний стан десантників вкрай низький. Офіцери та солдати не бажають виконувати роль російських найманців. Значна кількість висловилась за припинення контрактів, термін яких у більшості спливає в травні", – зазначили в центрі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Білоруські десантники отримали наказ на перетин кордону з Україною 5.00 5 1
Політика / Європа
04.03.2022 1349
Еще материалы раздела «Європа»