<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2022 1452

ЗСУ похвалилися новими трофеями військової техніки окупантів

В Україні вже десятий день триває війна з російськими загарбниками. Відважна українська армія не здається, а продовжує боротися з ворогом. Також з'являється нова інформація про захоплені трофеї.

У Telegram-каналі "Добровольці Божої Чоти" показали фото і відео захопленої російської техніки. Пише rbc.ua.

Ось такий трофей ЗСУ отримали недалеко від Баштанки. На відео автомобіль "Панцир 1".

Для довідки. Це російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс наземного і морського базування. Комплекс був розроблений низкою структур оборонно-промислового комплексу СРСР і Росії на чолі з конструкторським бюро приладобудування.

Національна поліція повідомляє, що сили тероборони Житомирської області захопили російський вантажний автомобіль, завантажений протитанковими керованими ракетами 9М113 "Конкурс-М".

На наступному відео ви можете побачити, як трактор тягне на буксирі військовий автомобіль РФ.

Як ми раніше писали, ЗСУ показали фото трофейної техніки, яку відбили об окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ похвалилися новими трофеями військової техніки окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
05.03.2022 1452
Еще материалы раздела «Україна»