<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2022 6344

Слідом за Михалковим. Україна оголосить Газманова в міжнародний розшук

Український суд прийняв рішення заочно заарештувати російського виконавця Олега Газманова. Генпрокуратура почала процедуру оголошення його в міжнародний розшук.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на генерального прокурора України Ірину Венедиктову.

Газманова заочно заарештували через підозри у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України відповідно до статті 110 Кримінального кодексу.

Стаття передбачає до п'яти років з конфіскацією майна або без.

У своєму повідомленні Венедиктова використовувала слова з відомої пісні Газманова"офіцери". Генпрокурор переробила її на свій лад, залишивши ключове.

"Ми в Україні вважаємо, що офіцери (вони ж росіяни) сьогодні скоюють злочини в Україні. І так, ми часто на суші, а вони часто на морі, і нам не зустрітися ніяк — тільки в суді", - резюмувала Венедиктова.

Нагадаємо, раніше суд вирішив заочно заарештувати російського режисера Микиту Михалкова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Слідом за Михалковим. Україна оголосить Газманова в міжнародний розшук 5.00 5 2
Політика / Україна
05.03.2022 6344
Еще материалы раздела «Україна»