<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
05.03.2022 650

Реакція Henkel на війну в Україні: Henkel припиняє інвестиції у Росію

Henkel припиняє інвестиції у Росію.

Компанія Henkel

  • заморозить майбутні інвестиційні плани у Росії;
  • припинила всю рекламу у державних ЗМІ та всю спонсорську діяльність;
  • запустила пакет фінансової допомоги для України на суму понад 1 млн євро.

«Ми поділяємо шок щодо війни в Україні та підтримуємо заклик світової спільноти до Росії негайно вивести свої збройні сили з України. Ми сподіваємося, що дипломатичне рішення все ж таки буде знайдено і бойові дії вдасться припинити, щоб уникнути подальших страждань та гуманітарної кризи. Нашим найвищим пріоритетом у цій ситуації є безпека наших колег в Україні, і ми робимо все можливе, щоби підтримати їх у цій драматичній ситуації. Ми повністю дотримуємося всіх санкцій щодо Росії та її уряду, фінансового сектора. Крім виконання санкцій, ми заморозимо усі майбутні інвестиції в Росію, наприклад, для розширення майданчиків. Ми також припинили всю рекламу у державних ЗМІ та скасуємо всю спонсорську діяльність у Росії», — заявив голова правління Ради директорів компанії Henkel Карстен Кнобель.

Henkel робить все можливе, щоб підтримати постраждалих працівників у цій драматичній ситуації. Минулого тижня компанія запустила пакет фінансової допомоги у розмірі понад 1 мільйон євро.

Він включає, наприклад, фінансову екстрену допомогу для кожного постраждалого колеги, фінансову пожертву Міжнародному Червоному Хресту та оплачувану відпустку для всіх волонтерів, хто підтримує біженців або організації з надання допомоги на кордонах.

Компанія уважно стежитиме за ситуацією, що стрімко розвивається, та ухвалить рішення про подальші заходи.

 

Про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» здійснює свою діяльність у світовому масштабі та має збалансований і диверсифікований портфель продукції. Силами трьох своїх бізнес-підрозділів компанія утримує провідні позиції у сегменті промислових і споживчих продуктів завдяки своїм потужним брендам, інноваційному підходу та застосуванню передових технологій. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є світовим лідером на ринку клейових матеріалів, у всіх сегментах продуктів для промисловості на глобальному рівні. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» утримують провідні позиції на багатьох ринках світу та у численних категоріях продукції. Компанія «Хенкель», заснована у 1876 році, має історію успіху, що триває понад 140 років. У 2020 році обсяг продажу компанії становив більш ніж 19 мільярдів євро, а скоригований операційний прибуток – близько 2,6 мільярда євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 53 000 осіб у всьому світі. Це віддана та різноманітна команда ентузіастів, яких об’єднує спільна корпоративна культура та спільна мета – створення цінності з дотриманням принципів сталого розвитку, а також спільні ідеї. Компанія «Хенкель» є визнаним лідером у сфері сталого розвитку, вона обіймає провідні позиції у багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції компанії «Хенкель» внесені до переліку, що охоплюється фондовим індексом Німеччини DAX. Більш детальна інформація міститься на сайті www.henkel.com.

Оценка материала:

5.00 / 2
Реакція Henkel на війну в Україні: Henkel припиняє інвестиції у Росію 5.00 5 2
Політика / Світ
05.03.2022 650
Еще материалы раздела «Світ»