НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіствсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2022 577

Уряд заборонив штрафувати українців і відключати їм комунальні послуги в разі несплати

Українці не повинні нести додатковий фінансовий тягар у здійсненні комунальних платежів. Уряд заборонив нарахування і стягнення штрафів або пені та інфляційних нарахувань у разі несвоєчасної чи неповної оплати послуг. Також заборонено припиняти надання комунпослуг у разі повної або часткової несплати.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку Олексій Чернишов.

"Постанова ухвалена, щоб захистити інтереси людей у період воєнного стану, і стосується всіх комунальних послуг без винятку. Водночас сплата за послуги є великою підтримкою комунальних служб, які працюють зараз у надскладних обставинах і потребують ресурсів", – зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Уряд заборонив штрафувати українців і відключати їм комунальні послуги в разі несплати 5.00 5 2
Політика / Україна
06.03.2022 577
Еще материалы раздела «Україна»