<
НОВИНИ ДНЯ: Бензин та алкоголь в Україні подорожчають: уряд запропонував підвищити акцизи  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  США завдяки війні в Україні озброять свою армію модернізованою технікою, - The Telegraph  Яким намагався себе виставити Путін: в ISW оцінили зустріч з командуванням армії  Кремль готує диверсії у ЄС і готовий "жертвувати" агентурою – Bloomberg  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травня  Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путінавсі новини дня
Політика
Росія
07.03.2022 536

TikTok призупинить роботу в Росії

Російські окупаційні війська вже одинадцятий день завдають ракетних ударів по житлових будинках і об'єктах інфраструктури. Тому багато компаній перестали співпрацювати з країною-агресором. Тепер до цього списку долучився й TikTok.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний блог TikTok у Twitter.

TikTok вирішив призупинити роботу в Росії. Все через новий закон із покаранням за "фейки", тепер платформа більше не дозволяє поширювати користувачам у РФ контент.

"У світлі нового російського закону про "фейкові новини" у нас немає іншого вибору, крім як призупинити пряму трансляцію та новий контент для нашого відеосервісу, поки ми розглядаємо наслідки цього закону для безпеки", - йдеться у повідомленні.

Також у TikTok наголосили, що це не вплине на службу обміну повідомленнями в програмі.

Оценка материала:

5.00 / 2
TikTok призупинить роботу в Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
07.03.2022 536
Еще материалы раздела «Росія»