НОВИНИ ДНЯ: Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиківвсі новини дня
Політика
Україна
07.03.2022 810

"Українські міста зносять з лиця землі". У Зеленського дорікнули Заходу в бездіяльності

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк дорікнув західним партнерам у бездіяльності, поки російські війська зносять українські міста з лиця землі. За його словами, міста продовжують боротися, не дивлячись на те, що вмирають.

126_8_id81723_1300x820_650x410_07.03.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Twitter.

"Судячи з усього, нашим друзям приємно сидіти в затишних кафе Парижа, Берліна, Нью-Йорка або Будапешта. Не поспішаючи пити чорну каву з круасаном і довго дивитися на фотографії українських міст, які в прямому ефірі зносять з лиця землі. А міста наші, вмираючи, все ж борються", - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський звернувся до НАТО з проханням негайно закрити небо для російських ракет і бойової авіації. За його словами, якщо партнери цього не зроблять, значить, що вони підтримують вбивства українців.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Українські міста зносять з лиця землі". У Зеленського дорікнули Заходу в бездіяльності 5.00 5 1
Політика / Україна
07.03.2022 810
Еще материалы раздела «Україна»