<
НОВИНИ ДНЯ: Ціни знижуються. Скільки коштує оренда житла у великих містах Польщі  Дрони Magura V5 завдали російському флоту шалених збитків: у ГУР назвали суму  Хмарно, ще більш прохолодно: прогноз погоди в Україні на 12 травня  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житло  Російські агенти активніше працюють у Європі. Bloomberg описав побоювання чиновників ЄС  Україна в ОБСЄ пояснила, в чому спорідненість нацистів та сучасної Росії  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травнявсі новини дня
Політика
Росія
07.03.2022 505

Три найбільші консалтингові фірми розірвали відносини з Росією

Компанія Ernst & Young заявили, що розірве свої зв'язки з операціями в Росії. Вона повторила дії KPMG і PwC, двох інших бухгалтерських і консалтингових фірм "Великої Четвірки".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"Велика четвірка", в яку також входить Deloitte, проводить аудит бухгалтерських книг величезної кількості компаній - "блакитних фішок", що часто є ключем до отримання підтримки міжнародних інвесторів.

"У світлі ескалації війни глобальна організація EY більше не буде обслуговувати російських державних клієнтів, Державні підприємства або підсанкційні юридичні та фізичні особи в будь-якій точці світу", - йдеться в заяві EY в понеділок.

Крім того, EY почала реструктуризацію своєї російської фірми-члена, щоб відокремити її від глобальної мережі.

EY заявила, що у неї більше 4700 співробітників в Росії, які є частиною її глобальної мережі вже більше 30 років. EY додала, що допомагає 700 співробітникам в Україні з фінансовою підтримкою, переїздом, транспортом та імміграційними послугами.

KPMG заявила в неділю, що її російські та білоруські фірми покинуть мережу KPMG, що торкнеться 4500 партнерів і співробітників, а PwC також оголосила, що PwC в Росії покине свою мережу, що торкнеться 3700 партнерів і співробітників.

Deloitte заявила 2 березня, що переглядає свою діяльність в Росії і що вона не обслуговує ніякі структури центрального уряду Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Три найбільші консалтингові фірми розірвали відносини з Росією 5.00 5 2
Політика / Росія
07.03.2022 505
Еще материалы раздела «Росія»