<
НОВИНИ ДНЯ: Російські агенти активніше працюють у Європі. Bloomberg описав побоювання чиновників ЄС  Україна в ОБСЄ пояснила, в чому спорідненість нацистів та сучасної Росії  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізаціївсі новини дня
Політика
Росія
08.03.2022 779

Росії загрожує дефолт вже до 15 квітня, - Bloomberg

Американський фінансовий конгломерат Morgan Stanley заявив, що дефолт в Росії може наступити вже до 15 квітня 2022 року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

За даними Morgan Stanley, шанси на те, що Росія виплатить свій зовнішній борг – швидко зменшуються в міру падіння цін на облігації, рецесії, що насувається в країні та накопичення різних обмежень на платежі після вторгнення в Україну.

"Ми вважаємо дефолт найбільш вірогідним сценарієм. У разі дефолту, він навряд чи буде схожий на звичайний, саме відповідне порівняння буде, мабуть, з Венесуелою", - написав глобальний керівник компанії зі стратегії кредитування ринків Саймон Уевер.

Він зазначив, що дефолт настане вже 15 квітня, оскільки в цей час закінчується 30-денний період пільгового періоду по купонним виплатам, який Уряд РФ повинен за доларовими облігаціями з погашенням у 2023 і 2024 роках.

Зараз орієнтовні ціни інвестор на ці облігації становлять 29 центів за Долар США. А це найнижчий показник за всю історію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росії загрожує дефолт вже до 15 квітня, - Bloomberg 5.00 5 2
Політика / Росія
08.03.2022 779
Еще материалы раздела «Росія»