<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 467

Мін‘юст вирішує, де розміщувати російських полонених – Монастирський

Міністерство юстиції України нині працює над питанням про розміщення полонених російських військових, яких дуже багато.

Про це міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський розповів в ефірі парламентського телеканалу "Україна 24", повідомляє кореспондент Укрінформу.

За словами урядовця, підрозділи Збройних сил України, представники Національної гвардії України, Національної поліції України, Сил територіальної оборони та просто громадяни захоплюють дуже багато полонених. Окрім того, зазначив він, значна кількість військовослужбовців рф добровільно залишають техніку та здаються в полон.

"Зараз у нас стоїть питання, де розміщувати цих полонених. Фактично, через Міністерство юстиції це питання вирішується... Усіх їх звезуть, і вони будуть перебувати в одному місці", – поінформував Монастирський.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

На ранок 6 березня росія втратила близько 11 тис. солдатів і офіцерів.

В Україні створили сайт "Окупант" із даними про російських військовополонених.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мін‘юст вирішує, де розміщувати російських полонених – Монастирський 5.00 5 1
Політика / Україна
08.03.2022 467
Еще материалы раздела «Україна»