<
НОВИНИ ДНЯ: Церковний календар на червень 2024 року: коли будемо святкувати Трійцю та Вознесіння Господнє  В Україну ввірветься справжня спека, але будуть дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня  Росіяни зібрали на Кольському півострові велику кількість боєздатних бомбардувальників  Секрет ідеального омлету: про ці дрібниці часто забувають  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  Щоб не піднімати ціни на бензин, гроші можна взяти у казино: звернення до ВР  Україна не може себе захистити через обмеження США – ISWвсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 944

Під Харковом ліквідовано генерал-майора російської армії – ГУР МОУ

«Чергові втрати серед вищого командного складу армії країни-окупанта. Під час боїв поблизу Харкова ліквідовано Віталія Герасимова – російського воєначальника, генерал-майора, начальника штабу і першого заступника командувача 41 армії Центрального військового округу Росії.

Також вбито та поранено низку старших офіцерів російської армії», – про це інформує Головне управління розвідки МОУкраїни. Пише armyinform.com.ua.

Також повідомляється, що Віталій Герасимов брав участь у другій чеченській війні та російській військовій операції в Сирії. Отримав медаль «за повернення Криму».

У повідомленні зазначається, що також отримані дані свідчать про значні проблеми зі зв’язком в армії окупанта та з проведенням евакуації їхніх розбитих частин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Під Харковом ліквідовано генерал-майора російської армії – ГУР МОУ 5.00 5 2
Політика / Україна
08.03.2022 944
Еще материалы раздела «Україна»