<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
13.03.2022 1209

Ілля Ковтун – про Z на грудях росіянина: «Російський народ сліпий і зомбований»

Український гімнаст вважає, що вони не вміють думати та аналізувати.

Український гімнаст Ілля Ковтун прокоментував вчинок російського спортсмена, який на церемонію нагородження вийшов з літерою Z на грудях. Пише sport.ua.

«Російський народ сліпий та зомбований, і саме ми зараз даємо їм можливість стати вільними й вирватися з рук тирана. Але вони не вміють думати та аналізувати, а також вони дуже-дуже бояться. Я людяно ставлюсь до всіх - так мене виховали батьки та тренер, поважаю всіх. Але тепер необхідно, щоб росіяни усі згуртувались і пішли проти Володимира Путіна, допомогли зупинити війну, де скрізь вбивають. Гадаю, необхідно терміново ввести всі максимальні санкції в усіх напрямах для Росії, і, можливо, лише тоді там відкриються сліпі та зомбовані очі, завершиться війна, припиниться кровопролиття», – заявив Ілля.

Зазначимо, що у РФ буква Z є символом підтримки вторгнення в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 4
Ілля Ковтун – про Z на грудях росіянина: «Російський народ сліпий і зомбований» 5.00 5 4
Життя та Стиль / Спорт
13.03.2022 1209
Еще материалы раздела «Спорт»