<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Політика
Україна
15.03.2022 663

Кулеба попросив главу МЗС Ірану передати москві своє повідомлення

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба поговорив з главою МЗС Ірану Хосейном Аміром Абдуллахіяном напередоді його візиту до москви.

Про це він повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Розмовляв з іранським міністром Хосейном Аміром Абдуллахіяном напередодні його завтрашнього візиту до москви. Іран проти війни в Україні, підтримує мирне рішення. Я попросив передати своє повідомлення в москві: росія повинна припинити бомбардування мирних жителів, дотримуватися режиму припинення вогню і вийти з України», – зазначив глава української дипломатії.

Як повідомлялося, глава МЗС Ірану збирається прибути 15 березня до москви на переговори, які, як очікується, будуть присвячені ситуації навколо ядерної угоди.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба попросив главу МЗС Ірану передати москві своє повідомлення 5.00 5 1
Політика / Україна
15.03.2022 663
Еще материалы раздела «Україна»