<
НОВИНИ ДНЯ: Китай змушений міняти ставлення до війни в Україні – Портников  Байден і Трамп погодили дебати: стали відомі правила  Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  "Ми - не сторона конфлікту". У НАТО поставили крапку щодо відправки військ до України  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня всі новини дня
Політика
Україна
15.03.2022 779

За голову Кадирова в Україні пообіцяли солідну винагороду

В Україні за голову керівника російського регіону Чечні Рамзана Кадирова пообіцяли солідну винагороду. Днями росЗМІ заявили, що він прибув у Київ.

З такою пропозицією виступив український політик, народний депутат восьмого скликання Євген Рибчинський. Пише apostrophe.ua.

Він заявив, що українські військові та бійці територіальної оборони мають знищити Кадирова, якщо він дійсно перебуває в Україні. За це нардеп обіцяє будинок із 40 сотками у Київській області.

"Якщо Кадиров дійсно під Києвом, то кожен боєць ЗСУ і Тероборони має поставити собі за мету знищення цієї ганьби чеченського народу і приспішника Huila. Обіцяю за голову Кадирова - будинок з 40 сотками під Києвом! А від керівництва країни, думаю, не заржавіє", - зазначив політик.

14 березня російські ЗМІ із посиланням на Telegram Кадирова заявили, що він був у Гостомелі біля Києва та може дістатися столиці. Однак, офіційно інформація не підтверджена. Також є дані, що його днями бачили у Грозному.

Повідомлялося і про участь чеченських військових у вторгненні РФ в Україну. 28 лютого у телеграм-каналі Кадиров визнав загибель двох військових із Чечні.

Оценка материала:

5.00 / 2
За голову Кадирова в Україні пообіцяли солідну винагороду 5.00 5 2
Політика / Україна
15.03.2022 779
Еще материалы раздела «Україна»