<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2022 573

Чим раніше світ розірве всі зв'язки з Росією, тим краще, – Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вкотре попрохав цивілізований світ розірвати всі взаємини з токсичною Росією, що розв'язала війну проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на офіційний Twitter дипломата.

Міністр закликав країни світу до "депутінізації" різних галузей. Також він пояснив, що зволікати з цим процесом недоречно.

"Депутінізація означає порятунок від російського впливу в усіх сферах. Політика, міжнародні відносини, економіка, енергетика, бізнес, мистецтво, дослідження тощо. Росія сьогодні є токсичним партнером, відповідальним за масові воєнні злочини в Україні. Чим раніше світ розірве всі зв'язки, тим краще", – заявив Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чим раніше світ розірве всі зв'язки з Росією, тим краще, – Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
16.03.2022 573
Еще материалы раздела «Україна»