<
НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штрафвсі новини дня
Політика
Світ
17.03.2022 851

США розширять санкції проти чиновників РФ з урахуванням пропозицій Зеленського, - CNN

США мають намір найближчим часом розширити список санкцій проти російських чиновників. В тому числі за наданими пропозиціями президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

"Адміністрація Байдена продовжує розробляти санкції проти високопоставлених російських чиновників, тих, хто перебуває в найближчому оточенні президента РФ Володимира Путіна, і планує збільшити кількість цілей найближчим часом", - йдеться в повідомленні.

Як інформує видання посилаючись на слова кількох офіційних осіб США, цей процес триває, і в ньому було враховано конкретні пропозиції, надані вищими посадовими особами України, зокрема президентом Володимиром Зеленським.

За словами одного з чиновників, у телефонній розмові з президентом США Джо Байденом минулого тижня Зеленський виклав конкретніший діапазон цілей для персональних санкцій, тож Адміністрація Байдена зараз працює над вирішенням цих запитаних завдань.

Оценка материала:

5.00 / 1
США розширять санкції проти чиновників РФ з урахуванням пропозицій Зеленського, - CNN 5.00 5 1
Політика / Світ
17.03.2022 851
Еще материалы раздела «Світ»