<
НОВИНИ ДНЯ: Демобілізації не буде: нардеп розкрив, чому парламент "поховав" цю ідею і до чого тут Сирський  Сунак звинуватив Путіна в безрозсудній ядерній ескалації часів Карибської кризи  Україна має шанс стати потужною і всадити Путіна за стіл переговорів, - Нуланд  Полуничний мус: швидкий сезонний рецепт  Оренда квартири у Німеччині: як оплачується житло для українських біженців  Де візьмуть гроші для підвищення виплат військовим: у Верховній Раді пояснили   Кадрові зміни у вищому керівництві РФ: Путін подав сигнал Україні та Заходу – що він означаєвсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2022 570

Режим давно перетнув межу людяності. МЗС про авіаудар на театр в Маріуполі

16 березня, російська авіація скинула бомбу на драматичний театр в місті Маріуполь. У той момент в будівлі перебували сотні місцевих жителів.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку речника МЗС України Олега Ніколенка.

"16 березня російська авіація скинула потужну бомбу на приміщення драматичного театру в Маріуполі. Будівля театру була місцем прихистку для сотень маріупольців, які втратили свої домівки внаслідок бомбардування та обстрілів міста з боку російської армії",- йдеться у заяві МЗС.

Внаслідок авіаудару була зруйнована частина будівлі, а багато людей опинилися під завалами. Кількість постраждалих наразі неможливо вточнити через постійні обстріли.

Атака цивільних є черговим військовим злочином путінського режиму, який було здійснено під час зачитування наказу Міжнародного суду ООН щодо вимоги до Росії негайно покинути територію України та припинити усі бойові дії.

МЗС також закликає міжнародну спільноту посилити санкції проти Росії, аби країна-терорист зупинила свої звірства в Україні.

"Закликаємо міжнародну спільноту посилити санкційний тиск на Росію, аби зупинити звірства російської армії в Україні, а також продовжувати надавати нашій державі підтримку задля захисту українського народу",- додає МЗС.

Оценка материала:

5.00 / 1
Режим давно перетнув межу людяності. МЗС про авіаудар на театр в Маріуполі 5.00 5 1
Політика / Україна
17.03.2022 570
Еще материалы раздела «Україна»