<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Політика
Україна
17.03.2022 577

Резніков – росіянам, які «прозріли»: Необхідне діяльне каяття

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що, попри «прозріння» деяких публічних осіб росії, жоден українець не вибачить окупований Крим та війну в Україні, яка триває вже 8 років. Необхідні активні дії проти воєнної авантюри кремля.

Як повідомляє Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці.

«Звертаюсь до тих громадян Росії, особливо – до публічних осіб, які раптово «прозріли». Вам не хочеться асоціюватися з людожерським режимом, який вас влаштовував, але зараз зірвався з ланцюга. Розумію. Проте сьогодні рівно 8 років з моменту військового злочину – імітації «референдуму» - який кремль вчинив у Криму. Війна триває не 20 днів. А понад 8 років. Ви могли про це забути, але ми-то все пам'ятаємо. Жоден українець більше не повірить вам на слово. Ніколи. Ніхто не повірить, що ви «не знали» або що "вас обдурили". Ніхто», - заявив Резніков.

Він також зазначив, що недостатньо каяття у вигляді дописів з турецького чи ізраїльського готелів - необхідні активні дії проти воєнної авантюри.

«Прозрінь» недостатньо. Якщо хочете пом'якшити свою вину, потрібне діяльне каяття. Так говорить закон. Дійте. Активний спротив воєнній авантюрі, і не дописами з турецького чи ізраїльського готелю, а на вулицях російських міст – ось спосіб змінити своє місце в списку військових злочинців. Не імітуйте. Дійте», - закликав Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент Росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Оценка материала:

5.00 / 2
Резніков – росіянам, які «прозріли»: Необхідне діяльне каяття 5.00 5 2
Політика / Україна
17.03.2022 577
Еще материалы раздела «Україна»