<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Росія
17.03.2022 607

У Росії поховали заступника командира авіаполку, якого вбили на війні в Україні

У російському Воронежі поховали заступника командира авіаційного полку підполковника Олега Червова, якого вбили 16 березня на війні в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Новости Воронежа".

"Городянин загинув під час спецоперації на території України", - йдеться в російському виданні.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв у зв'язку із загибеллю кавалера Ордена Мужності висловив свої співчуття. Він також зазначив, що загиблий навчався і служив у Воронежі.

Зазначимо, що, за даними Генерального штабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення в Україну втрати російських військ склали близько 13 800 особового складу. Крім того, українці знищили понад 400 ворожих танків і 100 вертольотів.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії поховали заступника командира авіаполку, якого вбили на війні в Україні 5.00 5 1
Політика / Росія
17.03.2022 607
Еще материалы раздела «Росія»