<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Росія
17.03.2022 1060

Найбільша вантажна авіагрупа рф через санкції майже перестала літати - ЗМІ

П'ять авіакомпаній найбільшої російської вантажної авіагрупи "Волга-Днепр", що спеціалізується на перевезеннях по всьому світу, практично зупинили польоти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Росбалт.

Так, на тижні, що стартував 14 березня, група (одноіменний чартерний перевізник «Волга-Днепр») здійснила лише два польоти: 15 березня — з Пекіна до Владивостока, 16 березня — з Москви до Братислави. Інші перевізники групи не літають уже декілька днів. Дві російські "дочки" групи - AirBridgeCargo і "Атран" - здійснили останні рейси 13 березня, британська CargoLogic Air і німецька CargoLogic Germany - 11 березня.

Число польотів авіагрупи різко скоротилося на тлі західних санкцій, запроваджених проти росії через її війну в Україні. До обмежень "Волга-Днепр" виконувала кілька десятків рейсів на день.

Як відомо, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Після початку війни росія зазнала масштабних та всебічних санкціям зі сторони світової спільноти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найбільша вантажна авіагрупа рф через санкції майже перестала літати - ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Росія
17.03.2022 1060
Еще материалы раздела «Росія»