НОВИНИ ДНЯ: Рецепт канелоні з м'ясним фаршем  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федоров  Словаччина хоче відновити відносини з Росією: до чого тут Україна  На вихідних у більшості регіонів Україні дощитиме, вдень до +27°  Лукашенко відзначився черговою цинічною заявою щодо України  В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярнішівсі новини дня
Політика
Україна
18.03.2022 999

Армію РФ відкинули від Києва на правому березі Дніпра на 70 км, - ЗСУ

Українські захисники відкинули ворожі війська від Києва на правому березі Дніпра на 70 км. На лівому березі ЗСУ зупинили просування противника.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг заступника начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ бригадного генерала Олександра Грузевича.

"Київ одна з головних цілей ворога. Але план провалився, Київ за три дні не здався. Ми повністю зірвали плани ворога. Сьогодні на правому березі ворог зупинений майже на 70 км, смуга зовнішнього кільця розширена на 70 км, що унеможливлює його вогонь по нашій столиці. По лівому березі у нас є невеличке просування, але ми його зупинили. Можна бути спокійними", - заявив Грузевич.

Оценка материала:

5.00 / 2
Армію РФ відкинули від Києва на правому березі Дніпра на 70 км, - ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
18.03.2022 999
Еще материалы раздела «Україна»