<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
19.03.2022 519

У Новій Каховці російські окупанти 2 доби тримають в полоні секретаря міськради

Російські загарбники продовжують терор проти представників місцевої влади в окупованих під час війни проти України районах. У полон потрапив секретар Новокаховської міської ради Дмитро Васильєв.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на допис у Facebook дружини депутата Людмили Васильєвої.

"Дмитро Васильєв вже понад дві доби захоплений та утримується російськими окупантами у підвалі будівлі поліції міста Нова Каховка, яке вони використовують як офіс так званої "комендатури", - заявила його дружина.

За її словами, про викрадення секретаря міськради знають міський голова та очільник Херсонської обласної військової адміністрації Лагута. Близькі Васильєва впевнені, що він потрапив у полон через чітку проукраїнську позицію.

"Вимоги росіян до Васильєва – змінити його гостро негативну позицію щодо Росії на лояльну. Застосовується стандартний набір фізичного та морального тиску, зокрема, елементи тортур", – додала Людмила Васильєва.

Нагадаємо, що російські окупанти завдали удару по військовій адміністрації в Авдіївці.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Новій Каховці російські окупанти 2 доби тримають в полоні секретаря міськради 5.00 5 2
Політика / Україна
19.03.2022 519
Еще материалы раздела «Україна»