<
НОВИНИ ДНЯ: Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Криму  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 20-26 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 20-26 травня 2024 року  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Українівсі новини дня
Політика
Україна
19.03.2022 699

Гвардійці захопили техніку російських загарбників на Луганщині

На Луганщині гвардійці захопили техніку російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ в Телеграмі.

«Нові трофеї: Гвардійці захопили техніку окупантів на Луганщині - виявили 2 бойові машини піхоти та знищили з гранатомета одну БМП-1. Рашисти зазнали втрат під Кремінною. Під час бойового зіткнення екіпаж іншої ворожої БМП-1 не витримав вогневого контакту та ганебно втік, покинувши зброю й техніку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нашим бійцям дісталася трофейна бойова машина піхоти БМП-1 в робочому стані з повним боєкомплектом, придатна для виконання бойових завдань та ліквідації її колишніх господарів.

Як повідомлялося, на Сумщині українські захисники знищили колону ворожої техніки біля Тростянця.

З 24 лютого за вказівкою президента росії путіна почалося широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гвардійці захопили техніку російських загарбників на Луганщині 5.00 5 2
Політика / Україна
19.03.2022 699
Еще материалы раздела «Україна»